1. JBL
  2. JBL Partybox 1000.

JBL Partybox 1000.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLPARTYBOX1000EU draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLPARTYBOX1000EU draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLPARTYBOX1000EU draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLPARTYBOX1000EU
Merk JBL
Fabrikantcode JBLPARTYBOX1000EU
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 34,7 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de JBL JBLPARTYBOX1000EU

De JBL Partybox 1000 is een krachtige party speaker met een modern design. De speaker heeft een vermogen van maar liefst 1000 watt en is daardoor uitermate geschikt voor een groot feest. Het lage geluidsniveau is goed af te stellen met de meegeleverde Air Gesture polsband, waarmee je de speaker op afstand kunt bedienen. Door de ingebouwde DJ pad aan de bovenzijde van de speaker, kun je je eigen muziek maken en opnemen. Ook de verlichting aan de voorzijde van de speaker, kun je aanpassen met het paneel. Verder is de speaker voorzien van wieltjes aan de onderkant, waardoor je hem eenvoudig kunt verplaatsen. Via bluetooth koppel je de smartphone met de speaker en stream je muziek van streamingdiensten of eigen afspeellijsten. Voor nog meer volume koppel je de speaker nog aan een tweede JBL Partybox 1000.

Pluspunten
  • Bedien en creëer je eigen muziek en lichtshow via het DJ pad op de luidspreker. Je streamt muziek draadloos via bluetooth vanaf je smartphone, tablet of computer. Koppel nog een JBL partybox 1000 aan voor een hoger geluid.

Minpunten
  • Er wordt geen microfoon bij de luidspreker meegeleverd.

Veelgestelde vragen JBL JBLPARTYBOX1000EU

De JBL JBLPARTYBOX1000EU is 34,7 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLPARTYBOX1000EU zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.