1. JBL
 2. JBL Clip 4 Eco Wit.

JBL Clip 4 Eco Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLCLIP4ECOWHT draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLCLIP4ECOWHT draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLCLIP4ECOWHT draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLCLIP4ECOWHT
Merk JBL
Fabrikantcode JBLCLIP4ECOWHT
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,239 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de JBL JBLCLIP4ECOWHT

Met de JBL Clip 4 Eco Wit heb je overal je favoriete muziek bij je. Deze bluetooth speaker is gemaakt van gerecycled plastic en wordt geleverd in een milieuvriendelijke verpakking. Met deze duurzame keuze maak je een verschil. De speaker is de opvolger van de Clip 3 en is volledig stof- en waterdicht. Dit maakt hem de perfecte reisgenoot, want je neemt hem gerust mee naar het strand, de bouwplaats of tijdens een wandeling. Met de geïntegreerde karabijnhaak hang je de speaker gemakkelijk aan je riem of tas. Wanneer de speaker volledig is opgeladen, hoef je niet bang te zijn dat je zonder muziek komt te zitten. De accu gaat tot 10 uur mee en je laadt deze op met de meegeleverde kabel. Het opladen duurt ongeveer 3 uur. Met de JBL Clip 4 Eco Wit heb je zo altijd je favoriete muziek bij je.

Pluspunten
 • De speaker is IP67 gecertificeerd, waardoor hij stof- en waterbestendig is

  .

  Met de karabijnhaak aan de speaker kun je hem gemakkelijk bevestigen aan je tas, jas of broek

  .

  Door zijn compacte formaat kun je deze speaker eenvoudig meenemen in je tas.

Minpunten
 • Je verbindt deze speaker niet met andere speakers van JBL.

Veelgestelde vragen JBL JBLCLIP4ECOWHT

De JBL JBLCLIP4ECOWHT is 0,239 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLCLIP4ECOWHT zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.