1. JBL
  2. JBL Partybox 710 Zwart.

JBL Partybox 710 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLPARTYBOX710EU draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLPARTYBOX710EU draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLPARTYBOX710EU draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLPARTYBOX710EU
Merk JBL
Fabrikantcode JBLPARTYBOX710EU
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 27,8 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de JBL JBLPARTYBOX710EU

De JBL Partybox 710 Zwart is de perfecte speaker voor een huisfeest. Dankzij de verlichting aan de voorkant creëer je een magisch effect in je woonkamer en tover je het om tot een dansvloer. Je bedient de LED-verlichting gemakkelijk via de Partybox app of de knoppen aan de bovenkant van de speaker. Je kunt met de app niet alleen de verlichting aanpassen, maar ook het geluid en andere instellingen van de box. De Wireless by True Wireless Stereo technologie stelt je in staat om twee speakers draadloos aan elkaar te koppelen voor een hoger volume. Met de wielen aan de onderkant en het handvat neem je de speaker makkelijk mee naar elke plek. Maak van je huisfeest een onvergetelijke avond met de JBL Partybox 710 Zwart.

Pluspunten
  • Met de Partybox-app kun je de muziek bedienen, de instellingen aanpassen en de lichteffecten aanpassen

    .

    Koppel 2 JBL Partybox 710's draadloos of bedraad met elkaar voor een luidere geluidservaring. Met het handvat en de wielen kun je de kast makkelijk overal meenemen.

Minpunten
  • De party speaker is alleen spatwaterdicht met een IPX4 certificering.

Veelgestelde vragen JBL JBLPARTYBOX710EU

De JBL JBLPARTYBOX710EU is 27,8 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLPARTYBOX710EU zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.