1. JBL
  2. JBL Go 3 zwart 10-pack.

JBL Go 3 zwart 10-pack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLGO3BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLGO3BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLGO3BLK draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLGO3BLK
Merk JBL
Fabrikantcode JBLGO3BLK
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,209 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de JBL JBLGO3BLK

Met het JBL Go 3 10-Pack ben je klaar voor de feestdagen. De set bestaat uit 10 mini bluetooth speakers waarmee je de kerstpakketten van je werknemers of familie kunt verrassen. Deze kleine speakers zijn voorzien van JBL Pro Sound waardoor je krachtige bas krijgt. De speakers hebben een compact formaat waardoor ze gemakkelijk meegenomen kunnen worden. Daarnaast is de speaker IP67 gecertificeerd, dit betekent dat hij stof- en waterdicht is tot 1 meter diep. Hierdoor kun je zonder zorgen naar de speleffecten kijken als de speaker in het water duikt. Met dit 10-pack ben je klaar voor elke feestelijke gelegenheid!

Pluspunten
  • Met deze set haal je direct een cadeau voor iedereen in huis. Je geniet van krachtig geluid dankzij JBL Pro Sound. Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik.

Minpunten
  • De batterijduur van 5 uur is kort in vergelijking met andere speakers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen JBL JBLGO3BLK

De JBL JBLGO3BLK is 0,209 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLGO3BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.