1. JBL
  2. JBL GO 3 Wit.

JBL GO 3 Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLGO3WHT draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLGO3WHT draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLGO3WHT draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLGO3WHT
Merk JBL
Fabrikantcode JBLGO3WHT
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,209 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de JBL JBLGO3WHT

Met de JBL GO 3 heb je een draagbare speaker met een krachtig geluid. De speaker is klein van formaat, maar geeft toch een stevige bas dankzij het originele JBL Pro Sound. Met de JBL GO 3 kun je tot 5 uur lang naar je favoriete nummers luisteren en hij is waterbestendig tot 1 meter diep. Je kunt hem gemakkelijk meenemen door de draaglus en hij heeft een usb C kabel waarmee je hem in 2.5 uur weer volledig kunt opladen. De JBL GO 3 is een ideale travel companion voor als je onderweg bent en waar je ook naartoe gaat, je kan je muziek overal mee naartoe nemen.

Pluspunten
  • Je geniet van krachtig geluid dankzij JBL Pro Sound. Je profiteert van een waterbestendig ontwerp waardoor de speaker geschikt is voor buitenhuis gebruik. Dankzij het compacte formaat neem je deze speaker eenvoudig met je mee.

Minpunten
  • De batterijduur van 5 uur is kort in vergelijking met andere speakers uit dezelfde prijsklasse.

Veelgestelde vragen JBL JBLGO3WHT

De JBL JBLGO3WHT is 0,209 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLGO3WHT zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.