1. JBL
 2. JBL Charge 5 Roze.

JBL Charge 5 Roze.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLCHARGE5PINK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLCHARGE5PINK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLCHARGE5PINK draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLCHARGE5PINK
Merk JBL
Fabrikantcode JBLCHARGE5PINK
Materiaal Kunststof, Metaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,96 kg
Kleur Roze

Omschrijving van de JBL JBLCHARGE5PINK

De JBL Charge 5 Roze is de perfecte speaker voor buiten. De IP67 certificering zorgt ervoor dat hij water- en stofdicht is, waardoor je hem zorgeloos mee naar het strand kunt nemen. De ingebouwde powerbank kan je smartphone onderweg opladen, zodat je nooit zonder muziek zit. Met de PartyBoost functie verbind je de speaker met andere JBL PartyBoost speakers voor nog meer volume. Met een volle lading gaat hij 20 uur mee, zodat je de hele dag kan genieten van jouw favoriete muziek. Hij is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je altijd een speaker kunt kiezen die bij je stijl past.

Pluspunten
 • 1

  .

  Het stof- en waterdichte ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik

  .

  - Het stof- en waterdichte ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis

  .

  2

  .

  Je laadt een smartphone op via de usb uitgang van de speaker

  .

  - Je kunt een smartphone opladen via de usb-uitgang van de speaker. 3

  .

  Koppel de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume

  .

  - Sluit de speaker aan op een andere JBL PartyBoost speaker voor een hogere luidspreker.

Minpunten
 • Je koppelt deze speaker niet aan zijn voorganger, de JBL Charge 4.

Veelgestelde vragen JBL JBLCHARGE5PINK

De JBL JBLCHARGE5PINK is 0,96 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLCHARGE5PINK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.