1. JBL
 2. JBL GO 3 Roze.

JBL GO 3 Roze.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLGO3PINK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLGO3PINK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLGO3PINK draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLGO3PINK
Merk JBL
Fabrikantcode JBLGO3PINK
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,209 kg
Kleur Roze

Omschrijving van de JBL JBLGO3PINK

Met de JBL Go 3 Roze heb je een compacte speaker in je bezit waarmee je overal van je favoriete muziek kunt genieten. Het kleine formaat maakt het gemakkelijk om de speaker mee te nemen, waar je ook gaat. De speaker is uitgerust met JBL Pro Sound, wat betekent dat er een krachtige bas uit de speaker komt. Daarnaast is de speaker IP67 waterbestendig, waardoor hij stof- en waterdicht is tot 1 meter diep. Zo kan je de speaker zorgeloos met je meenemen naar het strand of het zwembad. De JBL Go 3 Roze heeft een batterijduur van 5 uur, waardoor je de hele dag van de muziek kan genieten. Als de batterij leeg is, laad je de speaker eenvoudig op met de meegeleverde usb C kabel. Dankzij de snelheid waarmee de JBL Go 3 Roze oplaadt, ben je na 2.5 uur weer klaar om verder te genieten. Kortom: met de JBL Go 3 Roze heb je een draagbare speaker met krachtige geluid en een lange batterijduur in je bezit.

Pluspunten
 • Je geniet van krachtig geluid dankzij JBL Pro Sound

  .

  Je geniet van krachtig geluid dankzij JBL Pro Sound. Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik

  .

  Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. Door het compacte formaat neem je deze speaker eenvoudig met je mee

  .

  Door het compacte formaat kun je deze speaker gemakkelijk meenemen.

Minpunten
 • De batterijduur van 5 uur is kort vergeleken met andere speakers in deze prijscategorie.

Veelgestelde vragen JBL JBLGO3PINK

De JBL JBLGO3PINK is 0,209 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLGO3PINK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.