1. JBL
  2. JBL Charge 5 Turquoise.

JBL Charge 5 Turquoise.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLCHARGE5TEAL draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLCHARGE5TEAL draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLCHARGE5TEAL draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLCHARGE5TEAL
Merk JBL
Fabrikantcode JBLCHARGE5TEAL
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,96 kg
Kleur Transparant

Omschrijving van de JBL JBLCHARGE5TEAL

De JBL Charge 5 is ook een schitterende decoratie. De turquoise kleur past perfect bij elke locatie. Of je nu een feest organiseert in jouw tuin of een picknick bij het park, de speaker past perfect in het decor. Vensters en deuren sluiten? Geen probleem! Met de JBL Charge 5 heb je altijd een krachtige geluidsbron aan je zijde. Met zijn heldere, krachtige geluid en degelijke bas weet je zeker dat je muziek altijd goed te horen is. Dankzij de ingebouwde Bluetooth verbinding koppel je deze gemakkelijk aan jouw telefoon.

Pluspunten
  • De stof- en waterdichte afwerking maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. Je smartphone kan worden opgeladen via de USB-uitgang van de speaker. Koppel de speaker aan een andere JBL PartyBoost-speaker voor een hoger volume.

Minpunten
  • Je koppelt deze luidspreker niet aan zijn voorganger, de JBL Charge 4.

Veelgestelde vragen JBL JBLCHARGE5TEAL

De JBL JBLCHARGE5TEAL is 0,96 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLCHARGE5TEAL zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.