1. JBL
  2. JBL Partybox 310 MC.

JBL Partybox 310 MC.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLPARTYBOX310MCEU draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLPARTYBOX310MCEU draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLPARTYBOX310MCEU draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLPARTYBOX310MCEU
Merk JBL
Fabrikantcode JBLPARTYBOX310MCEU
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 17,42 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de JBL JBLPARTYBOX310MCEU

De JBL Partybox 310 MC is de perfecte compagnon voor ieder feest. Met het uitschuifbare handvat en de wieltjes aan de onderkant is hij eenvoudig mee te nemen naar je volgende feestbestemming. De box is IPX4 certificering, wat betekent dat hij spatwaterdicht is. Met een accuduur van 18 uur kun je zorgeloos een hele avond feest vieren. Maar de JBL Partybox 310 MC heeft nog veel meer te bieden. Met de meegeleverde microfoon en de karaoke instellingen op de box kun je enthousiast meezingen met je favoriete nummers. Ook de PartyBox app maakt het muziekfeest compleet. Met deze app stel je de lichtpatronen in en gebruik je de karaokefuncties. Als het feest langer duurt dan gedacht, laad je de box eenvoudig op met de meegeleverde kabel. Zo wordt het feest nooit gestopt.

Pluspunten
  • Je neemt de speaker gemakkelijk mee dankzij het uitschuifbare handvat en de wieltjes. Laat je verborgen zangtalent horen met de microfoon en karaoke instellingen. In een regenbui kun je nog steeds naar muziek luisteren dankzij de IPX4 certificering.

Minpunten
  • Je koppelt de box niet aan je telefoon via NFC.

Veelgestelde vragen JBL JBLPARTYBOX310MCEU

De JBL JBLPARTYBOX310MCEU is 17,42 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLPARTYBOX310MCEU zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.