1. JBL
 2. JBL Charge 5 Groen.

JBL Charge 5 Groen.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLCHARGE5GRN draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLCHARGE5GRN draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLCHARGE5GRN draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLCHARGE5GRN
Merk JBL
Fabrikantcode JBLCHARGE5GRN
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,96 kg
Kleur Groen

Omschrijving van de JBL JBLCHARGE5GRN

De JBL Charge 5 Groen is een robuuste en stijlvolle speaker voor buiten. Met deze speaker hoef je nooit meer zonder muziek te zitten. Met de krachtige IP67 certificering is de speaker stof- en waterdicht. Hierdoor kun je deze speaker overal mee naartoe nemen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij stuk gaat door water of zand. Daarnaast heeft de speaker een ingebouwde powerbank, waarmee je je smartphone onderweg kunt opladen. De JBL Charge 5 Groen heeft ook een PartyBoost functie. Hiermee kun je de speaker koppelen aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume. Zo kun je de JBL Charge 5 Groen gebruiken voor een feestje in de tuin of op het strand. Op een volle lading gaat de speaker maar liefst 20 uur mee.

Pluspunten
 • 1

  .

  Het stof- en waterdichte ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik

  .

  Het stof- en waterdichte ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buiten. 2

  .

  Je laadt een smartphone op via de usb uitgang van de speaker. Je kunt een smartphone opladen via de usb-uitgang van de speaker. 3

  .

  Koppel de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume. Koppel de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor meer volume.

Minpunten
 • Je koppelt deze luidspreker niet aan diens voorganger, de JBL Charge 4.

Veelgestelde vragen JBL JBLCHARGE5GRN

De JBL JBLCHARGE5GRN is 0,96 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLCHARGE5GRN zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.