1. JBL
 2. JBL Clip 4 Eco Blauw.

JBL Clip 4 Eco Blauw.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLCLIP4ECOBLU draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLCLIP4ECOBLU draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLCLIP4ECOBLU draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLCLIP4ECOBLU
Merk JBL
Fabrikantcode JBLCLIP4ECOBLU
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,239 kg
Kleur Blauw

Omschrijving van de JBL JBLCLIP4ECOBLU

Met de JBL Clip 4 Eco Blauw zet je altijd een duurzame stap. De speaker is gemaakt van gerecycled plastic en wordt geleverd in milieuvriendelijke verpakkingen. Daarnaast is hij volledig stof- en waterdicht. Zo neem je hem gerust mee naar het strand, de bouwplaats of tijdens een wandeling. De speaker heeft een geïntegreerde karabijnhaak waarmee je hem gemakkelijk aan je riem of tas hangt. Met de meegeleverde kabel laad je de accu op in ongeveer 3 uur tijd. En eenmaal volledig opgeladen, gaat de accu tot 10 uur mee. Zo heb je altijd je favoriete muziek bij de hand. Met de JBL Clip 4 Eco Blauw heb je altijd een duurzame oplossing bij je.

Pluspunten
 • De luidspreker is IP67 gecertificeerd, wat hem stof- en waterdicht maakt

  .

  Met de karabijnhaak aan de luidspreker bevestig je hem gemakkelijk aan je tas, jas of broek

  .

  Door de compacte afmetingen neem je deze luidspreker gemakkelijk mee in je tas.

Minpunten
 • Je verbindt deze speaker niet met andere speakers van JBL.

Veelgestelde vragen JBL JBLCLIP4ECOBLU

De JBL JBLCLIP4ECOBLU is 0,239 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLCLIP4ECOBLU zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.