1. JBL
  2. JBL Flip 6 Squad.

JBL Flip 6 Squad.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLFLIP6SQUAD draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLFLIP6SQUAD draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLFLIP6SQUAD draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLFLIP6SQUAD
Merk JBL
Fabrikantcode JBLFLIP6SQUAD
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,55 kg
Kleur Meerkleurig

Omschrijving van de JBL JBLFLIP6SQUAD

De JBL Flip 6 Squad is een echte must-have voor elke muziekliefhebber. Met deze bluetooth speaker heb je een krachtig geluid. De speaker is ontworpen om stof en water te weerstaan, dus je kunt hem met een gerust hart meenemen naar het strand of zwembad. Wanneer je meer power nodig hebt, koppel je hem aan een andere JBL speaker met PartyBoost. Dit doe je eenvoudig via de JBL Connect app. Je hebt geen last van stroomuitval, want de speaker heeft een accuduur van 12 uur. Dus je kunt de hele dag muziek luisteren. De JBL Flip 6 Squad is een muzikale reisgenoot die je geen moment alleen laat.

Pluspunten
  • Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. Je koppelt de speaker aan een andere JBL speaker met PartyBoost voor een groter volume. Met de accuduur van 12 uur raak je niet snel zonder muziek.

Minpunten
  • Je kunt alleen JBL speakers verbinden die de PartyBoost functie hebben met de speaker.

Veelgestelde vragen JBL JBLFLIP6SQUAD

De JBL JBLFLIP6SQUAD is 0,55 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLFLIP6SQUAD zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.