1. JBL
 2. JBL Charge 5 Rood.

JBL Charge 5 Rood.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLCHARGE5RED draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLCHARGE5RED draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLCHARGE5RED draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLCHARGE5RED
Merk JBL
Fabrikantcode JBLCHARGE5RED
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,96 kg
Kleur Rood

Omschrijving van de JBL JBLCHARGE5RED

De JBL Charge 5 in rode kleur is de perfecte speaker voor je avonturen. De IP67 certificering maakt hem niet alleen waterdicht en stofbestendig, maar ook ideaal voor het strand. Je hoeft je geen zorgen te maken dat er zand of water in je speaker komt. Bovendien heeft hij een ingebouwde powerbank, waarmee je onderweg je telefoon kunt opladen. Zo hoef je nooit meer zonder muziek te zitten! Door de PartyBoost functie kun je de speaker eenvoudig aansluiten op een andere JBL PartyBoost speaker voor een meer krachtige sound. Een volle lading gaat maar liefst 20 uur mee, zodat je nog langer van je muziek kunt genieten. Kortom, de JBL Charge 5 is de ideale speaker voor buitenavonturen.

Pluspunten
 • 1

  .

  Het stof- en waterdichte ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik

  .

  -> Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. 2

  .

  Je laadt een smartphone op via de usb uitgang van de speaker

  .

  -> Je kunt een smartphone opladen via de USB-uitgang van de speaker. 3

  .

  Koppel de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume

  .

  -> Koppel de speaker aan een andere JBL PartyBoost-speaker voor een hogere luidspreker.

Minpunten
 • Je koppelt deze speaker niet aan zijn voorganger, de JBL Charge 4.

Veelgestelde vragen JBL JBLCHARGE5RED

De JBL JBLCHARGE5RED is 0,96 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLCHARGE5RED zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.