1. JBL
 2. JBL Xtreme 3 Blauw.

JBL Xtreme 3 Blauw.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLXTREME3BLUEU draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLXTREME3BLUEU draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLXTREME3BLUEU draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLXTREME3BLUEU
Merk JBL
Fabrikantcode JBLXTREME3BLUEU
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 1,968 kg
Kleur Blauw

Omschrijving van de JBL JBLXTREME3BLUEU

Met de JBL Xtreme 3 Blauw zorg je voor een onvergetelijke ervaring. Deze draagbare speaker heeft een enorme batterijcapaciteit en een uitzonderlijk hoog volume. Je kunt 15 uur onafgebroken muziek spelen. Bovendien is het ontwerp IP67-gecertificeerd, waardoor het waterdicht en stofbestendig is. Je kunt de speaker dus moeiteloos meenemen naar het zwembad of de tuin. Met de meegeleverde draagriem wordt het transport nog gemakkelijker. Deze draagriem is voorzien van een flesopener voor die barbecue. Maak het feest compleet door meerdere JBL Xtreme 3 Blauw draadloos aan te sluiten via PartyBoost. Je geniet dan van een nog hoger volume en een geweldige audio-ervaring. Of het nu bij je thuis is of op een andere locatie, de JBL Xtreme 3 Blauw zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Met deze draagbare speaker geniet je overal van je favoriete muziek.

Pluspunten
 • De luidspreker heeft een accuduur van 15 uur waardoor je niet snel zonder muziek komt te zitten

  .

  Met de draagriem neem je de luidspreker overal mee naartoe en open je flesjes gemakkelijk

  .

  Koppel meerdere luidsprekers aan elkaar met PartyBoost en luister naar een hoger volume.

Minpunten
 • De speaker is zwaarder dan vergelijkbare speakers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen JBL JBLXTREME3BLUEU

De JBL JBLXTREME3BLUEU is 1,968 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLXTREME3BLUEU zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.