1. JBL
  2. JBL GO 3 Zwart.

JBL GO 3 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLGO3BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLGO3BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLGO3BLK draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLGO3BLK
Merk JBL
Fabrikantcode JBLGO3BLK
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,209 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de JBL JBLGO3BLK

De JBL GO 3 Zwart is een kleine, maar krachtige bluetooth speaker. Met de speaker geniet je van een helder geluid en een stevige bas. Deze kleine speaker is IP67 waterbestendig, waardoor je hem gerust meeneemt naar het strand, het park of zwembad. Je kunt er tot 5 uur lang muziek op afspelen en na 2.5 uur is hij weer volledig opgeladen. Bovendien is de speaker voorzien van een handig draaglusje, waardoor je hem eenvoudig meeneemt. Met de meegeleverde USB C kabel laad je de speaker op. Kortom, de JBL GO 3 Zwart is de ideale reisgenoot voor jouw muziekavonturen.

Pluspunten
  • Je geniet van krachtig geluid dankzij JBL Pro Sound. Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. Door het compacte formaat neem je deze speaker eenvoudig mee. Je geniet van krachtig geluid dankzij JBL Pro Sound. Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. Door het compacte formaat neem je deze speaker eenvoudig mee.

Minpunten
  • De batterijduur van 5 uur is kort vergeleken met andere luidsprekers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen JBL JBLGO3BLK

De JBL JBLGO3BLK is 0,209 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLGO3BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.