1. JBL
  2. JBL Flip 6 Grijs.

JBL Flip 6 Grijs.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLFLIP6GREY draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLFLIP6GREY draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLFLIP6GREY draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLFLIP6GREY
Merk JBL
Fabrikantcode JBLFLIP6GREY
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,55 kg
Kleur Grijs

Omschrijving van de JBL JBLFLIP6GREY

Met de JBL Flip 6 Grijs geniet je waar je ook bent van jouw favoriete nummers. Deze water- en stofbestendige speaker is ideaal om mee te nemen naar het strand of zwembad. Je kunt de speaker ook koppelen aan andere JBL speakers via de PartyBoost functie. Dit doe je eenvoudig en snel via de JBL connect app. De speaker heeft een accuduur van 12 uur, waardoor je de hele dag kunt genieten van je muziek. Het design van de JBL Flip 6 Grijs is erg handig. De speaker is klein en licht, dus hij neem je makkelijk overal mee naar toe. Daarnaast heeft de speaker een IP67 certificering waardoor hij bestand is tegen stof en water. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over eventuele schade. Geniet overal waar je bent van je favoriete muziek met de JBL Flip 6 Grijs.

Pluspunten
  • Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis. Je koppelt de speaker aan een andere JBL speaker met PartyBoost om een hoger volume te bereiken. Door de accuduur van 12 uur loop je niet snel het risico dat je zonder muziek zit.

Minpunten
  • Je verbindt de speaker alleen met andere JBL speakers die de PartyBoost-functie hebben.

Veelgestelde vragen JBL JBLFLIP6GREY

De JBL JBLFLIP6GREY is 0,55 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLFLIP6GREY zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.