1. JBL
 2. JBL Clip 4 zwart 20-pack.

JBL Clip 4 zwart 20-pack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLCLIP4BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLCLIP4BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLCLIP4BLK draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLCLIP4BLK
Merk JBL
Fabrikantcode JBLCLIP4BLK
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,239 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de JBL JBLCLIP4BLK

Met de JBL Clip 4 20-pack heb je meteen een grote hoeveelheid cadeaus bij de hand. De set bestaat uit 20 mini bluetooth speakers, ideaal om je werknemers of vrienden en familie mee te verrassen. Deze speakers zijn ontworpen met een IP67 certificering, waardoor ze stof- en waterbestendig zijn. Perfect om mee te nemen naar het strand, zwembad of andere buitenactiviteiten. De karabijnhaak zorgt er daarnaast voor dat je de speaker aan je tas of jas kunt hangen en zo gemakkelijk mee te nemen is.

Pluspunten
 • Met deze set haal je direct voor iedereen een cadeau in huis

  .

  - Met deze set haal je direct een cadeau voor iedereen in huis. De speaker is IP67 gecertificeerd, wat hem stof- en waterbestendig maakt

  .

  - De speaker is IP67 gecertificeerd, wat hem stof- en waterdicht maakt. Dankzij de karabijnhaak aan de speaker bevestig je hem gemakkelijk aan je tas, jas of broek

  .

  - Dankzij de karabijnhaak op de speaker kun je hem gemakkelijk aan je tas, jas of broek vastmaken.

Minpunten
 • Het is niet mogelijk om deze speaker met andere speakers van JBL te verbinden.

Veelgestelde vragen JBL JBLCLIP4BLK

De JBL JBLCLIP4BLK is 0,239 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLCLIP4BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.