1. JBL
  2. JBL GO 3 Groen.

JBL GO 3 Groen.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLGO3GRN draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLGO3GRN draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLGO3GRN draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLGO3GRN
Merk JBL
Fabrikantcode JBLGO3GRN
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,209 kg
Kleur Groen

Omschrijving van de JBL JBLGO3GRN

De JBL Go 3 Groen is een kleine, krachtige bluetooth speaker die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. De speaker heeft een duidelijk JBL Pro Sound voor krachtige bas en heldere vocalen. Met het IP67 waterbestendigheidsniveau en de draaglus is de speaker stof- en waterdicht tot 1 meter diep en ideaal om mee te nemen naar het strand, naar het park of gewoon mee te nemen naar binnen. Met de meegeleverde usb C kabel laad je de JBL Go 3 Groen in 2.5 uur weer volledig op en kan je tot 5 uur lang genieten van jouw favoriete muziek.

Pluspunten
  • Je geniet van krachtig geluid dankzij JBL Pro Sound. Je geniet van krachtig geluid dankzij JBL Pro Sound. Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik. Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. Door het compacte formaat neem je deze speaker eenvoudig met je mee. Door het compacte formaat kun je deze speaker gemakkelijk meenemen.

Minpunten
  • De batterijduur van 5 uur is kort in vergelijking met andere speakers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen JBL JBLGO3GRN

De JBL JBLGO3GRN is 0,209 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLGO3GRN zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.