1. JBL
  2. JBL Flip 5 Zwart.

JBL Flip 5 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLFLIP5BLKEU draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLFLIP5BLKEU draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLFLIP5BLKEU draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLFLIP5BLKEU
Merk JBL
Fabrikantcode JBLFLIP5BLKEU
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,54 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de JBL JBLFLIP5BLKEU

De JBL Flip 5 Zwart is een Bluetooth-speaker met een enorme batterijduur. Met 12 uur aan onafgebroken muziekliefhebberij is deze een van de duurzaamste speakers op de markt. De Flip 5 is waterbestendig en kan zelfs onder water gebruikt worden. Dankzij de rubberen coating en stevige afdichting blijft de speaker beschermd tegen water, stof en vuil. Je kunt deze speaker zo in het zand leggen, of in natte gras. Na afloop spoel je de speaker eenvoudig schoon. De speaker heeft ook een aantal handige functies waarmee je meer uit je muziek kunt halen. Stream muziek van je favoriete streamingdiensten of je eigen afspeellijsten. Verbind meerdere JBL PartyBoost-compatibele speakers met de PartyBoost-functie en geniet als nooit tevoren van je muziek. De Flip 5 is ideaal voor iedereen die van muziek houdt, of je nu op een strandje, in het park of op je balkon zit.

Pluspunten
  • Je koppelt de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hogere volume. Het waterafstotende ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik.

Minpunten
  • Je verbindt de speaker alleen met andere JBL speakers die de PartyBoost-functie hebben.

Veelgestelde vragen JBL JBLFLIP5BLKEU

De JBL JBLFLIP5BLKEU is 0,54 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLFLIP5BLKEU zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.