1. JBL
  2. JBL Flip 6 Turquoise.

JBL Flip 6 Turquoise.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLFLIP6TEAL draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLFLIP6TEAL draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLFLIP6TEAL draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLFLIP6TEAL
Merk JBL
Fabrikantcode JBLFLIP6TEAL
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,55 kg
Kleur Blauw

Omschrijving van de JBL JBLFLIP6TEAL

Met de JBL Flip 6 Turquoise creëer je overal een feestje, waar je ook bent. De speaker is gemaakt met een stevig en waterdicht materiaal. Hierdoor kun je de speaker zonder zorgen meenemen naar het strand of zwembad. Wanneer je meer volume wil, koppel je eenvoudig meerdere JBL speakers met elkaar aan via de JBL Connect app. De JBL Flip 6 Turquoise heeft een accuduur van 12 uur, zodat je de hele dag kunt genieten van je favoriete muziek. De speaker heeft een helder geluid met een bas die je kamer vult. Laat je omringen door de klanken die JBL te bieden heeft.

Pluspunten
  • Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. Je koppelt de speaker aan een andere JBL speaker met PartyBoost voor een groter volume. Met een accuduur van 12 uur ben je niet snel zonder muziek.

Minpunten
  • Je verbindt de luidspreker alleen met andere JBL luidsprekers die de PartyBoost-functie hebben.

Veelgestelde vragen JBL JBLFLIP6TEAL

De JBL JBLFLIP6TEAL is 0,55 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLFLIP6TEAL zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.