1. JBL
  2. JBL GO 3 Blauw Koraal.

JBL GO 3 Blauw Koraal.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLGO3BLUP draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLGO3BLUP draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLGO3BLUP draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLGO3BLUP
Merk JBL
Fabrikantcode JBLGO3BLUP
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,209 kg
Kleur Blauw

Omschrijving van de JBL JBLGO3BLUP

De JBL Go 3 Blauw Koraal is een krachtige en compacte speaker met een zeer sterk geluid. De originele JBL Pro Sound zorgt voor een stevige bas en een perfecte sound. Daarnaast is de speaker IP67 waterbestendig, waardoor hij stof- en waterdicht is tot 1 meter diep. Het compacte formaat en de draaglus maken het makkelijk om de speaker overal mee naar toe te nemen. De batterij van de speaker gaat tot 5 uur mee en is binnen 2.5 uur weer volledig opgeladen. Je kunt de speaker opladen met de meegeleverde usb C-kabel. Bovendien is de speaker beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder Blauw Koraal. Kortom, de JBL Go 3 is een krachtige en draagbare speaker waar je veel plezier mee beleeft.

Pluspunten
  • Je geniet van krachtig geluid dankzij JBL Pro Sound. Je profiteert van krachtig geluid dankzij JBL Pro Sound. Het waterbestendig ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik. Door zijn waterbestendige ontwerp maakt de speaker het geschikt voor buiten gebruik. Door het compacte formaat neem je deze speaker eenvoudig met je mee. Door het kleine formaat kun je de speaker makkelijk meenemen.

Minpunten
  • De batterijduur van 5 uur is kort in vergelijking met andere speakers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen JBL JBLGO3BLUP

De JBL JBLGO3BLUP is 0,209 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLGO3BLUP zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.