1. JBL
 2. JBL Charge 5 Blauw.

JBL Charge 5 Blauw.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLCHARGE5BLU draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLCHARGE5BLU draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLCHARGE5BLU draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLCHARGE5BLU
Merk JBL
Fabrikantcode JBLCHARGE5BLU
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,96 kg
Kleur Blauw

Omschrijving van de JBL JBLCHARGE5BLU

De JBL Charge 5 Blauw is de perfecte speaker voor buiten. Hij is stof- en waterdicht en heeft een IP67 certificering. Ideaal voor festivals, strandbezoeken of lange wandelingen. Met de ingebouwde powerbank laad je jouw telefoon onderweg op, zodat je nooit zonder muziek komt te zitten. Heb je meer power nodig? Koppel de JBL Charge 5 Blauw met een andere JBL PartyBoost speaker voor extra volume. Op een volle lading gaat de JBL Charge 5 Blauw maar liefst 20 uur mee. Een absolute must have voor buitenavonturen!

Pluspunten
 • Het stof- en waterdichte ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenhuisgebruik

  .

  Je laadt een smartphone op via de USB-uitgang van de speaker

  .

  Koppel de speaker aan een andere JBL PartyBoost-speaker voor een hoger volume.

Minpunten
 • Je koppelt deze speaker niet aan zijn voorganger, de JBL Charge 4.

Veelgestelde vragen JBL JBLCHARGE5BLU

De JBL JBLCHARGE5BLU is 0,96 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLCHARGE5BLU zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.