1. JBL
  2. JBL GO 3 Squad.

JBL GO 3 Squad.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLGO3SQUAD draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLGO3SQUAD draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLGO3SQUAD draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLGO3SQUAD
Merk JBL
Fabrikantcode JBLGO3SQUAD
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,209 kg
Kleur Meerkleurig

Omschrijving van de JBL JBLGO3SQUAD

Met de JBL GO 3 Squad krijg je een klein maar krachtig geluid. Je kunt genieten van JBL Pro Sound met een heldere en stevige bas. De speaker is ook IP67 waterdicht, dus je hoeft je niet druk te maken als hij per ongeluk in het water terechtkomt. Met het compacte formaat en de handige draaglus kun je de speaker gemakkelijk meenemen. Het batterijvermogen is ook sterk: je kunt tot 5 uur muziek afspelen op een volle lading. Het opladen is ook een fluitje van een cent met de meegeleverde usb C kabel. Er zijn ook verschillende kleuren beschikbaar, zodat je de speaker kunt personaliseren. Dankzij de verschillende kleuren kun je de speaker kiezen die het beste bij je stijl past.

Pluspunten
  • Je geniet van krachtig geluid dankzij JBL Pro Sound. Je geniet van krachtig geluid dankzij JBL Pro Sound. Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis. Door het compacte formaat neem je deze speaker gemakkelijk mee.

Minpunten
  • De batterijduur van 5 uur is kort vergeleken met andere speakers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen JBL JBLGO3SQUAD

De JBL JBLGO3SQUAD is 0,209 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLGO3SQUAD zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.