1. JBL
 2. JBL Charge 5 Squad.

JBL Charge 5 Squad.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLCHARGE5SQUAD draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLCHARGE5SQUAD draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLCHARGE5SQUAD draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLCHARGE5SQUAD
Merk JBL
Fabrikantcode JBLCHARGE5SQUAD
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,96 kg
Kleur Meerkleurig

Omschrijving van de JBL JBLCHARGE5SQUAD

De JBL Charge 5 Squad is waarschijnlijk de grootste en meest veelzijdige speaker van JBL. Met de nieuwe IP67 certificering is deze speaker bestand tegen water en stof, waardoor je hem een dag mee naar het strand kan nemen zonder dat hij stuk gaat. Daarnaast heeft hij ook een ingebouwde powerbank, waarmee je onderweg jouw telefoon kunt opladen. Als je meer volume wilt hebben, kun je makkelijk een andere JBL PartyBoost speaker koppelen. De batterijduur is indrukwekkend, want op een volle lading gaat de speaker maar liefst 20 uur mee. Zo kun je dus al de hele dag plezier maken met de JBL Charge 5 Squad.

Pluspunten
 • 1

  .

  Het stof- en waterdichte ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik

  .

  De stof- en waterdichte constructie maakt de speaker geschikt voor buitengebruik

  .

  2

  .

  Je laadt een smartphone op via de usb uitgang van de speaker. Je laadt een smartphone op via de USB-uitgang van de speaker

  .

  3

  .

  Koppel de speaker aan een andere JBL PartyBoost-speaker voor een hoger volume

  .

  Koppel de speaker aan een andere JBL PartyBoost-speaker om het volume te verhogen.

Minpunten
 • Je koppelt deze luidspreker niet aan zijn voorganger, de JBL Charge 4.

Veelgestelde vragen JBL JBLCHARGE5SQUAD

De JBL JBLCHARGE5SQUAD is 0,96 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLCHARGE5SQUAD zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.