1. JBL
  2. JBL Flip 6 Blauw.

JBL Flip 6 Blauw.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLFLIP6BLU draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLFLIP6BLU draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLFLIP6BLU draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLFLIP6BLU
Merk JBL
Fabrikantcode JBLFLIP6BLU
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,55 kg
Kleur Blauw

Omschrijving van de JBL JBLFLIP6BLU

De JBL Flip 6 Blauw is de perfecte speaker om overal mee naar toe te nemen waar je maar wilt. Met de IP67 certificering is de speaker stof- en waterbestendig. Hierdoor neem je de speaker met een gerust hart mee naar het strand of zwembad. Geniet van een hoog volume door de speaker te koppelen aan een andere JBL speaker met PartyBoost. Dit doe je gemakkelijk via de JBL connect app. Met een accuduur van 12 uur luister je de hele dag naar je favoriete muziek. De JBL Flip 6 Blauw heeft een stijlvol design en past in elke omgeving. Je kunt de speaker ook gebruiken om handsfree te bellen. Met de echo- en lawaaionderdrukkingstechnologie hoor je de andere partij duidelijk. Hierdoor ben je in staat om met een gerust hart telefoongesprekken te voeren. Ook is de speaker makkelijk te bedienen met de knoppen op de speaker.

Pluspunten
  • Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. Je koppelt de speaker aan een andere JBL speaker met PartyBoost voor een hogere volume. Door de accuduur van 12 uur, zul je niet snel zonder muziek zitten.

Minpunten
  • Je verbindt de luidspreker alleen met andere JBL speakers die de PartyBoost-functie hebben.

Veelgestelde vragen JBL JBLFLIP6BLU

De JBL JBLFLIP6BLU is 0,55 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLFLIP6BLU zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.