1. JBL
 2. JBL Partybox 110 Zwart.

JBL Partybox 110 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLPARTYBOX110EU draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLPARTYBOX110EU draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLPARTYBOX110EU draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLPARTYBOX110EU
Merk JBL
Fabrikantcode JBLPARTYBOX110EU
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 10,84 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de JBL JBLPARTYBOX110EU

Met de JBL Partybox 110 maak je van je woonkamer in een handomdraai een dansvloer. Deze partyspeaker heeft ingebouwde lichteffecten die perfect op de muziek afgestemd zijn. Je kunt verschillende patronen kiezen en zelf de stroboscopen instellen. Wil je je gasten toespreken? Sluit dan eenvoudig een microfoon aan op de microfoon ingang. Ook kun je met de gitaar ingang een gitaar aansluiten op de speaker. Wil je nog meer volume? Koppel dan eenvoudig nog een JBL Partybox 110 aan.

Pluspunten
 • Met de ingebouwde lichteffecten synchroniseer je de lichtshow op de maat van de muziek

  .

  Zing en speel de sterren van de hemel dankzij de microfoon- en gitaar ingang

  .

  Koppel nog een JBL partybox 110 aan voor een harder geluid.

Minpunten
 • De luidspreker is spatwaterbestendig maar niet volledig waterdicht.

Veelgestelde vragen JBL JBLPARTYBOX110EU

De JBL JBLPARTYBOX110EU is 10,84 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLPARTYBOX110EU zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.