1. JBL
  2. JBL GO 3 Blauw.

JBL GO 3 Blauw.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLGO3BLU draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLGO3BLU draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLGO3BLU draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLGO3BLU
Merk JBL
Fabrikantcode JBLGO3BLU
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,209 kg
Kleur Blauw

Omschrijving van de JBL JBLGO3BLU

Met de JBL Go 3 krijg je een krachtige speaker die je overal mee naartoe neemt. Het originele JBL Pro Sound zorgt voor een stevige bas die je voelt en hoort. De speaker is IP67 waterbestendig waardoor je hem tot 1 meter diep onder water kunt gebruiken. Hij is supercompact waardoor je hem gemakkelijk meeneemt. Met 5 uur afspeeltijd en een oplaadtijd van 2.5 uur is de speaker uiterst geschikt voor gebruik buiten de deur. Je laadt de speaker gemakkelijk op met de meegeleverde usb C kabel. Met de JBL Go 3 haal je een krachtige en compacte bluetooth speaker in huis die je overal mee naartoe neemt.

Pluspunten
  • Je geniet van krachtig geluid dankzij JBL Pro Sound. Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. Door het compacte formaat neem je deze speaker eenvoudig mee.

Minpunten
  • De batterijduur van 5 uur is kort in vergelijking met andere speakers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen JBL JBLGO3BLU

De JBL JBLGO3BLU is 0,209 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLGO3BLU zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.