1. JBL
 2. JBL Boombox 3 Zwart.

JBL Boombox 3 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLBOOMBOX3BLKEP draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLBOOMBOX3BLKEP draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLBOOMBOX3BLKEP draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLBOOMBOX3BLKEP
Merk JBL
Fabrikantcode JBLBOOMBOX3BLKEP
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 6,7 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de JBL JBLBOOMBOX3BLKEP

Met de JBL Boombox 3 zet je de toon voor een memorabel feest. Elke avond heb je genoeg energie om de hele nacht door te feesten dankzij de accuduur van 24 uur. De speaker is eenvoudig te koppelen met andere JBL speakers via PartyBoost en je kunt je feest nog meer laten knallen met een luid stereo geluid. Wil je de speaker meenemen naar buiten? Geen probleem, de JBL Boombox 3 is stofbestendig en waterdicht met een IP67 certificering. Geniet de hele dag van jouw muziek, ook op het strand, en je hoeft je geen zorgen te maken over schade door zand of water.

Pluspunten
 • Door de accuduur van 24 uur zit je niet snel zonder muziek

  .

  Je kunt de speaker aansluiten op andere JBL speakers met PartyBoost voor een hoger volume

  .

  Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
 • Je verbindt de speaker alleen met andere JBL speakers die de PartyBoost-functie hebben.

Veelgestelde vragen JBL JBLBOOMBOX3BLKEP

De JBL JBLBOOMBOX3BLKEP is 6,7 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLBOOMBOX3BLKEP zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.