1. JBL
  2. JBL Charge 5 Zwart.

JBL Charge 5 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLCHARGE5BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLCHARGE5BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLCHARGE5BLK draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLCHARGE5BLK
Merk JBL
Fabrikantcode JBLCHARGE5BLK
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,96 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de JBL JBLCHARGE5BLK

De JBL Charge 5 is een perfecte speaker voor buiten. Dankzij de IP67 certificering is hij waterdicht en stofbestendig, waardoor je hem zonder zorgen mee naar het strand kan nemen. De ingebouwde powerbank biedt je de mogelijkheid om je smartphone onderweg op te laden, zodat je nooit zonder muziek komt te zitten. Met de PartyBoost-functie koppel je de speaker aan een andere JBL PartyBoost-speaker voor een verdubbeling van het volume. Als je hem eenmaal hebt opgeladen, gaat hij tot wel 20 uur mee. De JBL Charge 5 in zwart biedt je alles wat je nodig hebt voor een perfecte muziekervaring buiten!

Pluspunten
  • Het stof- en waterdichte ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. Je laadt een smartphone op via de USB-uitgang van de speaker. Koppel de speaker aan een andere JBL PartyBoost-speaker voor een hoger volume.

Minpunten
  • Je koppelt deze speaker niet aan zijn voorganger, de JBL Charge 4.

Veelgestelde vragen JBL JBLCHARGE5BLK

De JBL JBLCHARGE5BLK is 0,96 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLCHARGE5BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.