1. JBL
  2. JBL Charge 5 Duo Pack.

JBL Charge 5 Duo Pack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLCHARGE5BLK draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLCHARGE5BLK draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLCHARGE5BLK draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLCHARGE5BLK
Merk JBL
Fabrikantcode JBLCHARGE5BLK
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,96 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de JBL JBLCHARGE5BLK

Met het JBL Charge 5 Duo Pack kun je overal genieten van krachtig geluid. De 2 speakers kun je koppelen met de PartyBoost functie en samen genieten van een hogere geluidskwaliteit. De speakers zijn IP67 gecertificeerd, wat betekent dat ze stof- en waterdicht zijn. Neem ze gerust mee naar het strand of zet ze langs de rand van het zwembad. Daarnaast beschikken de speakers over een USB uitgang, waarmee je je smartphone onderweg kunt opladen. Dit maakt de JBL Charge 5 Duo Pack ideaal voor muziekliefhebbers die onderweg niet zonder hun favoriete muziek willen.

Pluspunten
  • Luister naar stereogeluid door de 2 speakers aan elkaar te verbinden

    .

    Het stof- en waterdichte ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. Laad een smartphone op via de USB-uitgang van de speaker.

Minpunten
  • Je koppelt deze speaker niet aan zijn voorganger, de JBL Charge 4.

Veelgestelde vragen JBL JBLCHARGE5BLK

De JBL JBLCHARGE5BLK is 0,96 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLCHARGE5BLK zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.