1. JBL
  2. JBL Flip 6 Zwart.

JBL Flip 6 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de JBL JBLFLIP6BLKEU draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de JBL JBLFLIP6BLKEU draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de JBL JBLFLIP6BLKEU draadloze speaker.

SpecificatiesJBL JBLFLIP6BLKEU
Merk JBL
Fabrikantcode JBLFLIP6BLKEU
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,55 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de JBL JBLFLIP6BLKEU

De JBL Flip 6 Zwart biedt een verbeterde audio-ervaring. De speaker is uitgerust met twee drivers en een basradiator, waardoor je diepe basgeluiden krijgt. Met de knoppen aan de zijkant stel je de audio-instellingen gemakkelijk in. Ook is de Flip 6 met een 3,5 mm audio-inpoort uitgerust. Hiermee sluit je direct een ander apparaat aan. Het design is compact en stijlvol. De speaker is zwart van kleur en heeft een rubberen coating. Dit staat niet alleen mooi, het is ook goed voor de stoot- en waterbestendigheid. Dus, als je op zoek bent naar een robuuste en stijlvolle bluetooth speaker waarmee je overal naar muziek kunt luisteren, dan is de JBL Flip 6 Zwart de perfecte keuze. Geniet van de goede audio-ervaring, of koppel meerdere speakers aan elkaar met PartyBoost. De JBL Flip 6 Zwart is een speaker die je helemaal klaar hebt voor elke avontuur.

Pluspunten
  • Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. Je koppelt de speaker aan een andere JBL-speaker met PartyBoost voor een hogere volumestand. Met een accuduur van 12 uur loop je niet snel zonder muziek.

Minpunten
  • Je verbindt de speaker alleen met andere JBL speakers die de PartyBoost functie hebben.

Veelgestelde vragen JBL JBLFLIP6BLKEU

De JBL JBLFLIP6BLKEU is 0,55 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de JBL JBLFLIP6BLKEU zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.