1. Bose
  2. Bose Surround Speakers Zwart.

Bose Surround Speakers Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bose 809281-2100 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bose 809281-2100 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bose 809281-2100 draadloze speaker.

SpecificatiesBose 809281-2100
Merk Bose
Fabrikantcode 809281-2100
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 280 g
Kleur Zwart

Omschrijving van de Bose 809281-2100

De Bose Surround Speakers Zwart zijn het perfecte aanvulling voor je surround sound. De speakers hebben een zwarte kleur en worden geleverd met twee draadloze ontvangers. Je plaatst de speakers boven de zithoogte in de hoeken van de woonkamer. Dankzij de draadloze verbinding met de soundbar creëer je een bioscoopervaring. Met de afstandsbediening van de soundbar activeer je de verbinding. Voor een nog betere geluidskwaliteit en een compleet bioscoopgevoel voeg je de Bose Acoustimass 500 Wireless Bass Module of de Bose Acoustimass 700 Wireless Bass Module toe aan je surround systeem. De speakers zijn eenvoudig te installeren en aan te sluiten op netstroom. Geniet van een krachtig en meeslepend surround sound met de Bose Surround Speakers Zwart.

Pluspunten
  • Voeg de achterspeakers toe aan de Bose SoundTouch 500 of de Bose SoundTouch 700 soundbar voor een echt surround sound

    .

    Door het compacte ontwerp kun je de speaker op elke gewenste plek plaatsen.

Minpunten
  • De verbinding met de speaker is alleen draadloos, maar de speakers zelf moeten op het stopcontact worden aangesloten.

Veelgestelde vragen Bose 809281-2100

De Bose 809281-2100 is 280 g. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bose 809281-2100 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.