1. Bose
 2. Bose SoundLink Flex Zwart.

Bose SoundLink Flex Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bose 865983-0100 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bose 865983-0100 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bose 865983-0100 draadloze speaker.

SpecificatiesBose 865983-0100
Merk Bose
Fabrikantcode 865983-0100
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,58 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Bose 865983-0100

De Bose SoundLink Flex Zwart is een draagbare Bluetooth speaker waarmee je overal je favoriete muziek kunt luisteren. De speaker beschikt over PositionIQ technologie waardoor het geluid zich aanpast aan de manier waarop je de speaker plaatst. Of je hem nu rechtop, plat neerlegt of hangt aan de lus, je krijgt altijd het beste geluid. De SoundLink Flex is IP67 gecertificeerd, wat betekent dat hij stof- en waterdicht is. Dus je kunt hem gerust meenemen naar het strand of het zwembad. Met de Bose Connect app koppel je de speaker aan andere Bose speakers of een Bose smart soundbar, waardoor je geniet van stereogeluid of een hoger volume. De Bose SoundLink Flex Zwart is daarmee de perfecte draagbare en waterdichte speaker voor op reis of een dagje aan het strand.

Pluspunten
 • De PositionIQ-technologie past het geluid van de luidspreker aan aan de manier waarop je hem neerzet of neerlegt

  .

  Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de luidspreker geschikt voor buitengebruik

  .

  Koppel de luidspreker via de Bose Connect app aan andere Bose luidsprekers of een Bose Smart Soundbar voor stereogeluid of een hoger volume.

Minpunten
 • De luidspreker is niet geschikt om als powerbank te gebruiken.

Veelgestelde vragen Bose 865983-0100

De Bose 865983-0100 is 0,58 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bose 865983-0100 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.