1. Bose
  2. Bose Surround Speakers 700 Zwart.

Bose Surround Speakers 700 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bose 834402-2100 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bose 834402-2100 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bose 834402-2100 draadloze speaker.

SpecificatiesBose 834402-2100
Merk Bose
Fabrikantcode 834402-2100
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,35 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Bose 834402-2100

Met de Bose Surround Speakers 700 zit je midden in je favoriete films en series. De speakers zijn draadloos verbonden met de Bose 700 soundbar en Bass Module, waardoor je een perfecte bioscoop ervaring creëert in je eigen huiskamer. De speakers zijn eenvoudig aan te sluiten op het stopcontact en draadloos met de andere Bose speakers. Je kan de speakers ook bedienen via wifi met je smartphone, door middel van de Bose app. Het compacte formaat maakt het mogelijk de speakers te verwerken achter een gordijn of in de hoek van de kamer. Bovendien is de Bose Surround Speakers 700 verkrijgbaar in een zwarte uitvoering, waardoor je de speakers perfect kunt combineren met je interieur.

Pluspunten
  • Voeg de Bose Bass Module 700- en de SoundTouch 700 soundbar achterspeakers toe voor een bioscoopervaring

    .

    Door hun compacte vormgeving kan je de speakers op elke gewenste locatie plaatsen.

Minpunten
  • Alleen de verbinding met de speaker is draadloos, de speakers zelf moet je aansluiten op het stopcontact.

Veelgestelde vragen Bose 834402-2100

De Bose 834402-2100 is 0,35 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bose 834402-2100 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.