1. Bose
 2. Bose SoundLink Micro Wit.

Bose SoundLink Micro Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bose 783342-0400 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bose 783342-0400 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bose 783342-0400 draadloze speaker.

SpecificatiesBose 783342-0400
Merk Bose
Fabrikantcode 783342-0400
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,29 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Bose 783342-0400

Met de Bose SoundLink Micro Wit, krijg je een krachtige speaker die gemakkelijk te vervoeren is, waar je ook naartoe gaat. Geniet van een verbluffend stereogeluid, waarbij je twee van deze speakers kunt verbinden voor een optimale luisterervaring. Met de stevige rubberen band is deze speaker stevig aan je tas of kleding te bevestigen, waardoor je altijd je favoriete muziek bij je hebt. Dankzij het IPX7 waterdichte ontwerp kun je de speaker zelfs volledig onderdompelen. Met de SoundLink Micro hoef je nooit meer zonder je favoriete muziek.

Pluspunten
 • Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenshuis gebruik

  .

  Je koppelt de speaker aan een andere Bose SoundLink Micro speaker voor een hoger volume

  .

  Dankzij SimpleSync koppel je de bluetooth speaker aan een Bose wifi speaker of Bose soundbar stereopaar of multiroom opstelling

  .

  Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik

  .

  Je koppelt de speaker aan een andere Bose SoundLink Micro speaker voor een verhoogd volume

  .

  Dankzij SimpleSync kun je de bluetooth speaker koppelen aan een Bose wifi speaker of Bose soundbar stereopaar of multiroom opstelling.

Minpunten
 • De batterijduur van 6 uur is kort in vergelijking met andere speakers in deze prijsklasse.

Veelgestelde vragen Bose 783342-0400

De Bose 783342-0400 is 0,29 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bose 783342-0400 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.