1. Bose
 2. Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zilver.

Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zilver.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bose 795345-2300 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bose 795345-2300 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bose 795345-2300 draadloze speaker.

SpecificatiesBose 795345-2300
Merk Bose
Fabrikantcode 795345-2300
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,109 kg
Kleur Zilver

Omschrijving van de Bose 795345-2300

De Bose Home Speaker 500 Duo Pack zilver biedt je twee prachtige speakers die je in een handomdraai op elkaar koppelt. De speakers zijn voorzien van de beste technologie en zorgen voor een kristalhelder geluid. De speakers zijn voorzien van een modern design, waardoor ze een stijlvolle toevoeging zijn aan je interieur. De speakers maken gebruik van wifi, waardoor je de speakers draadloos met elkaar kunt verbinden. Je kunt de speakers dus in verschillende kamers neerzetten en luisteren naar je favoriete nummers door het hele huis. Als je liever een stereogeluid wil, dan plaats je de speakers in dezelfde kamer. De Bose Home Speaker 500 Duo Pack zilver is ook voorzien van de Google Assistant. Je kunt de speakers dus bedienen met simpele spraakopdrachten. Vraag naar het weer, je agenda of het verkeer - het is allemaal mogelijk met de Bose Home Speaker 500 Duo Pack zilver.

Pluspunten
 • Maak met deze set een stereo paar of multiroom systeem

  .

  Met de touchbediening kun je de muziek bedienen zonder je smartphone of tablet te gebruiken

  .

  Met SimpleSync koppel je de wifi speaker aan een andere Bose bluetooth speaker voor een stereopaar of multiroom opstelling.

Minpunten
 • De verbinding met de speaker is alleen draadloos, de speakers zelf moet je aansluiten op het stopcontact.

Veelgestelde vragen Bose 795345-2300

De Bose 795345-2300 is 2,109 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bose 795345-2300 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.