1. Bose
  2. Bose SoundLink Revolve II & Bose SoundLink Revolve + II.

Bose SoundLink Revolve II & Bose SoundLink Revolve + II.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bose 858366-2110 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bose 858366-2110 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bose 858366-2110 draadloze speaker.

SpecificatiesBose 858366-2110
Merk Bose
Fabrikantcode 858366-2110
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,9 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Bose 858366-2110

De Bose SoundLink Revolve II biedt een diep en authentiek geluid, wat de muziekbeleving naar een hoger niveau tilt. Dankzij de Trueplay technologie zal het geluid zich aanpassen aan de ruimte waarin de speaker staat, waardoor het geluid optimaal wordt weergegeven. Ook is het mogelijk om de speaker te bedienen met je stem, dankzij de ondersteuning van Google Assistent en Amazon Alexa. De Bose SoundLink Revolve + II biedt zelfs een betere geluidsweergave dan de SoundLink Revolve II. De bass is dieper en het geluid wordt nog mooier. Ook heeft de speaker een langere batterijduur, waardoor je langer kunt genieten van je favoriete muziek. Met een IPX4-certificering is de speaker ook bestand tegen stof en spatwater. Zo kun je de speaker zonder zorgen meenemen op je avontuurlijke reis.

Pluspunten
  • Je verbindt de luidsprekers met elkaar via Bose Connect om een hoger volume te krijgen. Met de 360 graden geluidsverspreiding klinkt je muziek helder vanuit elke positie. De Bose SoundLink Revolve+ II is iets groter en zwaarder dan de SoundLink II wat betekent dat het een krachtiger geluid produceert.

Minpunten
  • Beide speakers spelen geen muziek af via usb.

Veelgestelde vragen Bose 858366-2110

De Bose 858366-2110 is 0,9 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bose 858366-2110 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.