1. Bose
  2. Bose SoundLink Revolve II Zwart.

Bose SoundLink Revolve II Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bose 858365-0100 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bose 858365-0100 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bose 858365-0100 draadloze speaker.

SpecificatiesBose 858365-0100
Merk Bose
Fabrikantcode 858365-0100
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,66 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Bose 858365-0100

De Bose SoundLink Revolve II Zwart is een draagbare bluetooth speaker, waardoor je overal muziek kunt luisteren. De speaker heeft een 360 graden ontwerp, waardoor het volume gelijkmatig over de hele kamer verspreid wordt. Dankzij het stof- en waterbestendige ontwerp is hij bovendien ideaal om mee naar buiten te nemen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat hij stuk gaat door water. Met de Bose Connect app kun je een stereopaar creëren met de SoundLink Revolve of andere Bose bluetooth speakers. Hierdoor kun je genieten van een nog luider volume. De speaker heeft een lange levensduur van 13 uur op een volle lading. Geniet van je favoriete nummers waar je ook bent met de Bose SoundLink Revolve II.

Pluspunten
  • Door de 360 graden verspreiding van het geluid klinkt je muziek vanaf elke positie helder. De waterbestendige constructie maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. Je koppelt de speaker via Bose Connect aan een andere Bose bluetooth luidspreker voor een hogere volumestand.

Minpunten
  • De Bose SoundLink Revolve II is iets kleiner dan de SoundLink Revolve+ II, waardoor je minder krachtig geluid hoort.

Veelgestelde vragen Bose 858365-0100

De Bose 858365-0100 is 0,66 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bose 858365-0100 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.