1. Bose
 2. Bose S1 Pro.

Bose S1 Pro.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bose 787930-2120 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bose 787930-2120 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bose 787930-2120 draadloze speaker.

SpecificatiesBose 787930-2120
Merk Bose
Fabrikantcode 787930-2120
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 7,1 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Bose 787930-2120

Met de Bose S1 Pro kun je elk muziekfeest, evenement of buurtbarbecue waar je bij bent naar een hoger niveau tillen. Deze compacte speaker is uitgerust met een microfoon- en instrumenten aansluiting, zodat je overal een show kunt geven met je zang of gitaarspel. De ingebouwde accu staat je toe om draadloos tot 11 uur lang van je favoriete muziek te genieten. Wil je het feest nog leuker maken? Met de Bose Connect App is het mogelijk om de speaker te koppelen aan een andere Bose S1 Pro voor stereogeluid. Het is ook mogelijk om een andere Bose bluetooth speaker te verbinden met elkaar, zodat je een extra hoog volume bereikt.

Pluspunten
 • Sta tijdens je optreden in het middelpunt met je zang of gitaarspel dankzij de aansluitingen voor microfoons en instrumenten

  .

  Met een accuduur van 11 uur kom je niet snel zonder muziek te zitten

  .

  Verbind de speaker draadloos met andere Bose bluetooth speakers voor een hoog volume of stereopaar.

Minpunten
 • De speaker is niet waterbestendig, waardoor hij niet beschermd is tegen regen

  .

  De speaker heeft een gewicht van 7,1 kilogram waardoor het nemen van de speaker minder gemakkelijk is dan andere speakers.

Veelgestelde vragen Bose 787930-2120

De Bose 787930-2120 is 7,1 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bose 787930-2120 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.