1. Bose
  2. Bose SoundLink Flex Zwart Duopack.

Bose SoundLink Flex Zwart Duopack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bose 865983-0100 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bose 865983-0100 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bose 865983-0100 draadloze speaker.

SpecificatiesBose 865983-0100
Merk Bose
Fabrikantcode 865983-0100
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,58 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Bose 865983-0100

Met de Bose SoundLink Flex Duopack geniet je overal van een superieur geluid. Deze set bestaat uit twee stijlvolle speakers die je eenvoudig met elkaar verbindt via de Bose Connect app. De PositionIQ technologie past het geluid aan op de plaatsing van de speakers. Zet ze rechtop, leg ze plat neer of hang ze op aan de lus. De speakers zijn IP67-gecertificeerd, wat betekent dat ze stof- en waterdicht zijn. Geniet dus zorgeloos van je muziek op het strand, zwembad of op een festival. Met de Bose SoundLink Flex Duopack krijg je krachtig, helder en diep stereogeluid waar je elke keer opnieuw van zult genieten.

Pluspunten
  • Koppel de speakers via de Bose Connect app voor stereo-geluid of een hogere luidheid. De PositionIQ technologie past het geluid van de speaker aan aan de manier waarop je deze neerzet of neerlegt. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
  • De speaker is niet geschikt om als powerbank te gebruiken.

Veelgestelde vragen Bose 865983-0100

De Bose 865983-0100 is 0,58 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bose 865983-0100 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.