1. Bose
 2. Bose Home Speaker 500 Zilver.

Bose Home Speaker 500 Zilver.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bose 795345-2300 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bose 795345-2300 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bose 795345-2300 draadloze speaker.

SpecificatiesBose 795345-2300
Merk Bose
Fabrikantcode 795345-2300
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,109 kg
Kleur Zilver

Omschrijving van de Bose 795345-2300

De Bose Home Speaker 500 zilver is een krachtige speaker met een prachtig design. Met zijn modern uiterlijk past hij in elke kamer. De speaker is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een verfijnde zilveren afwerking. Je luistert naar een kristalheldere audio dankzij de drie verschillende luidsprekers die in deze speaker zijn ingebouwd. Ook heb je de mogelijkheid om de speaker te verbinden met meerdere ruimtes door middel van de multiroom optie. Je kunt de speaker dus in meerdere ruimtes gebruiken, waardoor je overal een geluid van topkwaliteit ervaart. De bediening is eenvoudig via de Bose Music app op je smartphone of tablet of met bedieningsknoppen op de speaker. Kortom, de Bose Home Speaker 500 zilver is de ultieme oplossing voor al je audio-behoeften.

Pluspunten
 • Voeg de luidspreker toe aan het Bose Smart Multiroom systeem en stream muziek door het hele huis

  .

  Met zijn compacte ontwerp kun je de luidspreker op elke gewenste plek plaatsen

  .

  Met SimpleSync kun je de wifi luidspreker koppelen aan een andere Bose Bluetooth luidspreker voor een stereopaar of een multiroom opstelling.

Minpunten
 • Alleen de verbinding met de luidspreker is draadloos, de luidsprekers zelf moet je op het stopcontact aansluiten.

Veelgestelde vragen Bose 795345-2300

De Bose 795345-2300 is 2,109 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bose 795345-2300 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.