1. Bose
 2. Bose SoundLink Micro Zwart.

Bose SoundLink Micro Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bose 783342-0100 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bose 783342-0100 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bose 783342-0100 draadloze speaker.

SpecificatiesBose 783342-0100
Merk Bose
Fabrikantcode 783342-0100
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,29 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Bose 783342-0100

De Bose SoundLink Micro is een zwarte, draagbare Bluetooth speaker die je overal mee naartoe neemt. De speaker is gemaakt van een stevig, waterdicht materiaal, waardoor je hem zonder problemen kunt meenemen naar het strand of het zwembad. Maar ook als je een stuk gaat wandelen of fietsen is deze perfect. De stevige band aan de achterkant zorgt ervoor dat je de speaker stevig aan je tas kunt bevestigen en zo nog meer plezier kunt maken van je muziek. Maar ook voor de echte muziekliefhebbers is de SoundLink Micro perfect. Koppel twee speakers aan elkaar en luister naar jouw favoriete muziek in een geweldig stereogeluid. Je kunt de speakers ook gebruiken om jouw favoriete films of series af te spelen. Daarnaast krijg je ook nog eens 6 uur aan speeltijd, zodat je genoeg tijd hebt om jouw favoriete nummers te luisteren.

Pluspunten
 • 1

  .

  Het waterdichte ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitengebruik. 2

  .

  Je koppelt de speaker aan een andere Bose SoundLink Micro speaker voor een hoger volume. 3

  .

  Dankzij SimpleSync koppel je de bluetooth speaker aan een Bose wifi speaker, Bose soundbar, stereopaar of multiroom opstelling.

Minpunten
 • De batterijduur van 6 uur is kort in vergelijking met andere speakers in deze prijscategorie.

Veelgestelde vragen Bose 783342-0100

De Bose 783342-0100 is 0,29 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bose 783342-0100 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.