1. Bose
  2. Bose SoundLink Revolve II Grijs.

Bose SoundLink Revolve II Grijs.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bose 858365-0300 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bose 858365-0300 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bose 858365-0300 draadloze speaker.

SpecificatiesBose 858365-0300
Merk Bose
Fabrikantcode 858365-0300
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,66 kg
Kleur Zilver

Omschrijving van de Bose 858365-0300

Productnaam: Bose SoundLink Revolve II Grijs. Productbeschrijving: De Bose SoundLink Revolve II Grijs is een krachtige bluetooth speaker die muziek over de hele kamer verspreidt. Door zijn 360 graden ontwerp geniet je van een volle sound die mooi gelijkmatig wordt verspreid. Bovendien is deze speaker stof- en waterbestendig, dus je neemt hem mee naar buiten en je hoeft je geen zorgen te maken over regen of andere elementen die de speaker kunnen beschadigen. Met Bose Connect kan je deze speaker pairen met andere Bose bluetooth speakers om de sound nog verder te versterken. De speaker is voorzien van een lange accuduur, zo gaat hij tot wel 13 uur mee op een volle lading.

Pluspunten
  • Door de 360 graden verspreiding van het geluid klinkt je muziek vanuit elke positie helder.Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis.Je koppelt de speaker via Bose Connect aan een andere Bose Bluetooth speaker om het volume te verhogen.

Minpunten
  • De Bose SoundLink Revolve II is iets kleiner dan de SoundLink Revolve+ II, waardoor je luistert naar een minder krachtig geluid.

Veelgestelde vragen Bose 858365-0300

De Bose 858365-0300 is 0,66 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bose 858365-0300 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.