1. Bose
  2. Bose SoundLink Flex Blauw.

Bose SoundLink Flex Blauw.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bose 865983-0200 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bose 865983-0200 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bose 865983-0200 draadloze speaker.

SpecificatiesBose 865983-0200
Merk Bose
Fabrikantcode 865983-0200
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,58 kg
Kleur Blauw

Omschrijving van de Bose 865983-0200

Met de Bose SoundLink Flex Blauw kun je overal genieten van je favoriete muziek. De speaker heeft PositionIQ technologie, waardoor het geluid aangepast wordt aan de manier waarop je de speaker plaatst. Plaats de speaker rechtop, leg hem plat neer of hang hem op aan de lus. Daarnaast is de SoundLink Flex Blauw IP67 gecertificeerd, waardoor de speaker stof- en waterdicht is. Neem de speaker gerust mee naar het strand of het zwembad. Met de Bose Connect app kun je de SoundLink Flex Blauw koppelen aan andere Bose speakers of een Bose smart soundbar. Hierdoor kun je genieten van stereogeluid of een hoger volume. De Bose SoundLink Flex Blauw is het ideale apparaat om overal van je favoriete muziek te genieten.

Pluspunten
  • De PositionIQ technologie past het geluid van de speaker aan aan de manier waarop deze neergezet of neergelegd is. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor buitenhuisgebruik. Koppel de speaker met behulp van de Bose Connect-app aan andere Bose-speakers of een Bose Smart Soundbar voor stereogeluid of een hoger volume.

Minpunten
  • De luidspreker is niet geschikt om te gebruiken als een powerbank.

Veelgestelde vragen Bose 865983-0200

De Bose 865983-0200 is 0,58 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bose 865983-0200 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.