1. Bose
  2. Bose Surround Speakers 700 Wit.

Bose Surround Speakers 700 Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bose 834402-2200 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bose 834402-2200 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bose 834402-2200 draadloze speaker.

SpecificatiesBose 834402-2200
Merk Bose
Fabrikantcode 834402-2200
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,35 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Bose 834402-2200

Met de Bose Surround Speakers 700 wit krijg je een realistische bioscoop ervaring in je eigen woonkamer. De speakers zijn eenvoudig aan te sluiten op de Bose 700 soundbar en Bass Module, zodat je een optimaal surround sound gevoel krijgt. De speakers kunnen zowel bedraad als draadloos aangesloten worden. Je koppelt je smartphone met de speakers via wifi en bedient deze vervolgens eenvoudig met de Bose app. Dit maakt het bedienen van de speakers nog gemakkelijker. De speakers zijn compact van formaat en staan daardoor niet in de weg. Je werkt ze eenvoudig weg achter een gordijn of plaats ze in de hoek van de kamer. Geniet van een bioscoopervaring in je eigen woonkamer met de Bose Surround Speakers 700 wit.

Pluspunten
  • Voeg de achterspeakers toe aan de Bose Bass Module 700 en de SoundTouch 700 soundbar voor een bioscoopgeluidservaring

    .

    Met het compacte ontwerp plaats je de speakers op elke gewenste plek.

Minpunten
  • Alleen de verbinding met de speaker is draadloos, de speakers zelf moet je aansluiten op het stopcontact.

Veelgestelde vragen Bose 834402-2200

De Bose 834402-2200 is 0,35 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bose 834402-2200 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.