1. Bose
  2. Bose Portable Home Speaker Zwart.

Bose Portable Home Speaker Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bose 829393-2100 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bose 829393-2100 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bose 829393-2100 draadloze speaker.

SpecificatiesBose 829393-2100
Merk Bose
Fabrikantcode 829393-2100
Materiaal Kunststof, Metaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 1 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Bose 829393-2100

De Bose Portable Home Speaker Zwart is een krachtige en veelzijdige slimme speaker. Met zijn draaghengsel en batterij is hij ideaal om mee te nemen. Je kunt de speaker draadloos verbinden met wifi, maar ook via bluetooth met je smartphone. Hij beschikt ook over Google Assistant, waarmee je het apparaat met je stem kunt bedienen. Het geluid komt overal in de kamer terecht dankzij de 360 graden geluidsweergave. Ook als je de speaker in de badkamer gebruikt of buiten, hoef je je geen zorgen te maken. Want hij is spatwaterdicht. De Bose Portable Home Speaker Zwart is een veelzijdige speaker die je overal mee naartoe neemt.

Pluspunten
  • De luidspreker verdeelt een krachtig geluid over 360 graden. Met de ingebouwde Google Assistant kunt u de luidspreker bedienen met spraakopdrachten. Dankzij SimpleSync kunt u de Wi-Fi-luidspreker koppelen aan een andere Bose Bluetooth-luidspreker voor een stereopaar of multiroom-opstelling.

Minpunten
  • De accuduur van 12 uur maakt dat hij korter meegaat dan andere draadloze speakers. De spraakassistent Amazon Alexa is niet beschikbaar in het Nederlands. Het optionele dockingstation wordt niet standaard meegeleverd.

Veelgestelde vragen Bose 829393-2100

De Bose 829393-2100 is 1 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bose 829393-2100 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.