1. Bose
 2. Bose Home Speaker 500 Zwart.

Bose Home Speaker 500 Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bose 795345-2100 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bose 795345-2100 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bose 795345-2100 draadloze speaker.

SpecificatiesBose 795345-2100
Merk Bose
Fabrikantcode 795345-2100
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,109 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Bose 795345-2100

De Bose Home Speaker 500 Zwart is het perfecte apparaat voor wie op zoek is naar een krachtige en kwalitatief hoogwaardige audio ervaring. Deze krachtige speaker heeft een stijlvolle zwarte afwerking en is ontworpen om de muziekbeleving in je eigen huis naar het volgende niveau te tillen. De speaker is eenvoudig te installeren en kan zowel verbonden worden met netstroom als met een soundbar en subwoofer voor een volledige surround sound ervaring. Ook draadloos verbinden met andere speakers is mogelijk dankzij de wifi-functie. Met de multiroom optie kun je deze speaker verbinden met andere Bose home speakers in verschillende ruimtes, zodat je in elke kamer hetzelfde nummer kunt luisteren of in elke kamer een ander nummer. De speaker is te bedienen met de Bose Music app op je smartphone of tablet of via de bedieningsknoppen op de speaker zelf. Met de Bose Home Speaker 500 Zwart geniet je van een krachtige en kwalitatief hoogwaardige audio ervaring. De verbindingsmogelijkheden maken dit een ideale speaker om je muziekervaring thuis te upgraden.

Pluspunten
 • Voeg de luidspreker toe aan het Bose Smart Multiroom systeem en stream muziek door het hele huis

  .

  Door het compacte ontwerp kunt u de luidspreker op elke gewenste plek plaatsen

  .

  Met SimpleSync kun je de WiFi-luidspreker koppelen aan een andere Bose Bluetooth-luidspreker voor een stereo- of multiroom-configuratie.

Minpunten
 • Deze luidspreker ondersteunt nog geen AirPlay

  .

  Alleen de verbinding met de luidspreker is draadloos, de luidsprekers zelf moet je op het stopcontact aansluiten.

Veelgestelde vragen Bose 795345-2100

De Bose 795345-2100 is 2,109 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bose 795345-2100 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.