1. Bose
  2. Bose SoundLink Revolve II Duopack.

Bose SoundLink Revolve II Duopack.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bose 858365-0100 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bose 858365-0100 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bose 858365-0100 draadloze speaker.

SpecificatiesBose 858365-0100
Merk Bose
Fabrikantcode 858365-0100
Materiaal Kunststof
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,66 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Bose 858365-0100

Met deze Bose SoundLink Revolve II Duopack creëer je een dansfeest waar iedereen van kan genieten. De twee speakers worden gekoppeld en verbonden via de Bose Connect app waardoor je eenvoudig draadloos muziek kunt streamen. Hun 360 graden ontwerp zorgt ervoor dat de muziek over de gehele kamer wordt verspreid, zodat iedereen de beats kan voelen. Daarnaast is het stof- en waterbestendige ontwerp ideaal voor buitenfeestjes. Neem de speaker mee naar buiten en je hoeft je geen zorgen te maken over mogelijke water- of stofschade. Bovendien biedt de Bose SoundLink Revolve II Duopack een hoog volume voor een krachtig geluid. De driver en passieve radiator leveren een krachtig basgeluid. De TrueSpace technologie helpt je om het volle geluid over de hele ruimte te verspreiden, ongeacht waar je je bevindt. Geniet van een optimaal geluid dankzij deze speaker.

Pluspunten
  • Je koppelt de speakers via Bose Connect voor een hoger volume. Met de 360 graden verspreiding van het geluid klinkt je muziek vanaf elke positie helder. Het waterbestendige ontwerp maakt de speaker geschikt voor gebruik buitenshuis.

Minpunten
  • De Bose SoundLink Revolve II is iets kleiner dan de SoundLink Revolve+ II, waardoor je luistert naar een minder krachtige geluidsweergave

    .

    De Bose SoundLink Revolve II is iets kleiner dan de SoundLink Revolve+ II, wat leidt tot een minder krachtige geluidsweergave.

Veelgestelde vragen Bose 858365-0100

De Bose 858365-0100 is 0,66 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bose 858365-0100 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.