1. Bose
  2. Bose SoundLink Flex Wit.

Bose SoundLink Flex Wit.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bose 865983-0500 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bose 865983-0500 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bose 865983-0500 draadloze speaker.

SpecificatiesBose 865983-0500
Merk Bose
Fabrikantcode 865983-0500
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 0,58 kg
Kleur Wit

Omschrijving van de Bose 865983-0500

De Bose SoundLink Flex Wit heeft een compact formaat waardoor je deze eenvoudig meeneemt naar elke bestemming. De speaker heeft een elegant en modern design, waardoor hij een pronkstuk wordt in je interieur. Je geniet van helder en krachtig geluid, zelfs bij het hoogste volume. Met de ingebouwde microfoon bel je hands free met je vrienden en familie. De batterij gaat tot 8 uur mee zodat je langer van je muziek kunt genieten. De speaker heeft een ingebouwde USB-C lader, waardoor je hem gemakkelijk oplaadt. Met de Bose SoundLink Flex Wit luister je overal waar je wil naar je favoriete muziek. Geniet van helder en krachtig geluid met een lange levensduur van de batterij. De PositionIQ technologie past het geluid van de speaker aan op hoe je hem plaatst. Je neemt de speaker gemakkelijk en veilig mee, dankzij de IP67 certificering. Koppel de SoundLink Flex aan andere Bose speakers of een Bose smart soundbar voor een stereogeluid of een hoger volume. Deze bluetooth speaker is een pronkstuk in je interieur.

Pluspunten
  • De PositionIQ-technologie past het geluid van de luidspreker aan aan de manier waarop je hem neerzet of neerlegt. Het stof- en waterbestendige ontwerp maakt de luidspreker geschikt voor gebruik buitenshuis. Koppel de luidspreker via de Bose Connect-app met andere Bose-luidsprekers of een Bose Smart Soundbar voor stereogeluid of een hoger volume.

Minpunten
  • De speaker is niet geschikt om als powerbank te gebruiken.

Veelgestelde vragen Bose 865983-0500

De Bose 865983-0500 is 0,58 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bose 865983-0500 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.