1. Bose
  2. Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zwart.

Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zwart.

5/5

Ben je op zoek naar de beste draadloze speaker? Vind hier alle specificaties van de Bose 795345-2100 draadloze speaker en ontdek de belangrijkste specificaties. Door de onderstaande gegevens van de Bose 795345-2100 draadloze speaker te vergelijken met onze andere draadloze speakers weet je zeker dat je alle informatie hebt, om een doordachte keus te maken.

Het kiezen van een draadloze speaker is heel persoonlijk, het hangt vaak van verschillende factoren af, zo wil je misschien een bepaalde kleur en gewicht. Het grote voordeel is natuurlijk dat je deze overal kunt gebruiken, in elke kamer van je huis, op het strand en onderweg.

Mocht je direct over willen gaan tot kopen, kun je de beste prijs direct vergelijken door op de groene knop te klikken. We hebben hier de beste prijs gevonden voor de Bose 795345-2100 draadloze speaker.

SpecificatiesBose 795345-2100
Merk Bose
Fabrikantcode 795345-2100
Materiaal
Garantie 2 jaar
Gewicht 2,109 kg
Kleur Zwart

Omschrijving van de Bose 795345-2100

De Bose Home Speaker 500 Duo Pack zwart heeft een krachtige sound die je in elke kamer kunt horen. De speakers hebben een slank, modern design dat perfect past in elk interieur. Je kunt de speakers ook via de Bose Music app bedienen. De app is eenvoudig te gebruiken en je kunt met één druk op de knop nummers afspelen van streaming services zoals Spotify en Deezer. Je kunt ook afspeellijsten maken en je speakers op elk volume instellen. Met de Bose Home Speaker 500 Duo Pack creëer je een geavanceerd en kwalitatief hoogwaardig audiosysteem dat je huis vult met muziek.

Pluspunten
  • Maak met deze set een stereo paar of multiroom systeem. Gebruik de touchbediening om de muziek te regelen zonder je smartphone of tablet te gebruiken. Met SimpleSync koppel je de wifi speaker aan een andere Bose bluetooth speaker voor een stereopaar of multiroom opstelling.

Minpunten
  • De verbinding met de speaker is alleen draadloos, de speakers zelf moet je aansluiten op het stopcontact.

Veelgestelde vragen Bose 795345-2100

De Bose 795345-2100 is 2,109 kg. Deze is makkelijk op te tillen, en zo kun je overal genieten van deze draadloze speaker.

Deze draadloze speaker heeft garantie voor 2 jaar. Dit zorgt ervoor dat je 2 jaar de draadloze speaker kunt wegbrengen voor reparatie, als deze onder de voorwaarden vallen. 

Een draadloze speaker biedt het voordeel van mobiliteit en gemak. Het elimineert rommelige kabels en stelt je in staat om muziek of audio vanaf verschillende apparaten draadloos af te spelen. Je kunt de speaker gemakkelijk verplaatsen en genieten van draadloos geluid in elke gewenste ruimte.

Bij het kiezen van een draadloze speaker is het essentieel om te letten op geluidskwaliteit, connectiviteit (zoals Bluetooth of Wi-Fi), batterijduur, draagbaarheid, waterbestendigheid (indien nodig), compatibiliteit met apparaten en eventuele extra functies zoals spraakbesturing of stereo-koppelingsopties.

Hoewel we de Bose 795345-2100 zelf niet verkopen, hebben we wel de laagste prijs gevonden. Je kunt deze vinden als je op de groene knop klikt. We blijven altijd op de uitkijk voor de beste deals, gebaseerd op de juiste kwaliteit en prijs verhouding.